szolgáltatásainkáttekintéseÜzleti Filozófiánk

Olyan kimagasló minőségű, nagy szaktudást képviselő szolgáltatások nyújtására törekszünk, amelyek megbízható, gyors, és rugalmas megoldásokkal biztosítják ügyfeleink elégedettségét, sikeres üzleti működését.

Szakembereinek legfőbb törekvése, hogy megoldásokat találjanak azokra a bonyolult üzleti problémákra, amelyekkel a nemzetközi és hazai társaságok naponta szembesülnek.

Mindezek biztosítására,
egyedi igényeket kielégítő, innovatív megoldásokat kínálunk.

Széleskörű szakmai tapasztalatainkon alapuló, pontos és megbízható tanácsokat nyújtunk, magyar és angol nyelven is.

Arra összpontosítunk, hogy a gyakorlatban is alkalmazható megoldásokat találjunk, majd ezeket ügyfeleink érdekében meg is valósítsuk.

Meggyőződésünk, hogy a tanácsadói megbízások legfontosabb mércéje a javaslatok sikeres átültetése a gyakorlatba.


Szolgáltatási Területeink

Könyvvizsgálat

Adótanácsadás

Könyvvitel

Bérügyvitel

Felszámolás

Egyéb Tanácsadás

Jogi Szolgáltatások

ÁFA tanácsadói szolgáltatásunk keretében közel 300 külföldi társaság magyarországi adóügyi képviseletét látjuk el, az ÁFA-visszatérítés és az Áfa regisztráció területén.

Megbízóink között az Európai Unió területén kívül (USA, Svájc) bejegyzett társaságok is találhatóak, amelyeknek pénzügyi képviselőként nyújtjuk szolgáltatásainkat.

A képviselt társaságok között nagyszámban találhatóak multinacionális cégek is. A társaságok listáját ide kattintva tekintheti meg.

Amennyiben szolgáltatásainkról bővebb információt kér, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Bajor Tamás ügyvezetővel a 371-0099 telefonszámon, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.