jogiközlemény

   

A website-on található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A törvények alkalmazása és hatása jelentős mértékben függ egy adott ügy tényeitől. Tekintettel arra, hogy a törvények, jogszabályok és egyéb rendelkezések bármikor megváltozhatnak, valamint figyelembe véve az elektronikus kommunikációval együtt járó elkerülhetetlen veszélyeket, előfordulhat, hogy a website-on található információk késedelmesek, hiányosak vagy pontatlanok.

Ennek megfelelően az itt feltüntetett információk nem tekinthetők úgy, hogy azok szerzői és közzétevői azoknak a website-on történő feltüntetésével jogi, számviteli, adó illetve egyéb szakmai tanácsadást vagy szolgáltatást nyújtanak. Ezért a feltüntetett információk nem helyettesíthetnek egy számviteli, adó-, jogi vagy egyéb tanácsadóval folytatott konzultációt.

Mielőtt döntést hoz, vagy egy adott lépést megtesz, minden esetben forduljon tanácsért a Vienna Consult Kft. egy szakértőjéhez
.

 

Mindent megtettünk annak biztosítása érdekében, hogy a website-on található valamennyi információt megbízható forrásból szerezzük be, ennek ellenére a Vienna Consult Kft. nem felel azok hibáiért és hiányosságaiért, illetve az azok felhasználásából eredő következményekért. A website-on található valamennyi információ felhasználása a látogató felelősségére történik és azok teljességét, pontosságát, időszerűségét valamint az azok felhasználásából eredő eredményeket a Vienna Consult Kft. nem garantálja, továbbá azokért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos szavatosságot, beleértve többek között a teljesítésre, a piacképességre és a valamilyen konkrét célra való felhasználhatóságra vonatkozó szavatosságot is.

A site egyes linkjei olyan harmadik felek által fenntartott website-okra mutatnak, amelyeket a Vienna Consult Kft.-nek nem áll módjában ellenőrizni. A Vienna Consult Kft. az egyéb website-okon található információk pontossága vagy bármely más tulajdonsága tekintetében semmilyen jognyilatkozatot nem tesz.

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.