ÁFAtanácsadás 

 
A Meridian Global Services, mint a világ legjelentősebb ÁFA visszatérítéssel és ÁFA regisztrációval foglalkozó tanácsadó cége magyarországi képviselőiként, bemutatjuk Önnek mindazon tudnivalókat, amelyek a leggyorsabb ÁFA visszatérítést eredményezik.

Áfa visszatérítési szolgáltatásunk kiterjed a magyar vállalkozások külföldön felmerült, illetve a külföldi vállalkozások Magyarországon felmerült ÁFA összegeinek visszatérítésére.


ÁFA visszatérítés az Európai Unióból, avagy hogyan csökkenthető akár 20%-al külföldön felmerült költsége.

A külföldön megfizetett ÁFA visszatérítéséből származó bevétel lehetősége nyitva áll az Ön vállalkozása előtt is.
Miért mondana le ezekről az összegekről, hiszen csak igényelnie kell!

Adótanácsadóink minden munkát elvégeznek Ön helyett, a visszatérített ÁFA automatikusan érkezik meg vállalkozása bankszámlájára.

Tovább olvasna? Kérem kattintson ide.


ÁFA visszatérítés Magyarországról, avagy hogyan szerezhet jelentős piaci előnyt azáltal, hogy a külföldi ügyfelének kiszámlázott ÁFA gyorsan visszatérítésre kerül partnere részére.

Valószínűleg versenytársai is örömmel élnének ezzel lehetőséggel, ha megfelelő információk birtokában lennének.

Csak ajánlania kell külföldi partnerének a magyarországi ÁFA visszatérítés lehetőségét és Ön máris jelentős költségcsökkentő megoldást nyújtott számára, melyből jelentősen profitálhat a jövőben!

Tovább olvasna? Kérem kattintson ide.


ÁFA regisztráció Magyarországon

Külföldi partnere a magyar Áfa hatálya alá tartozó tevékenységet végez, de nem ismeri a vonatkozó jogszabályokat?

Adóügyi meghatalmazottként, vagy az EU-n kívül regisztrált cégek esetében pénzügyi képviselőként biztosítjuk külföldi partnere számára az ÁFA regisztrációt, a teljeskörű tanácsadás és az adószakértői képviseletet.

Tovább olvasna? Kérem kattintson ide.


Amennyiben szolgáltatásunkról bővebb információt kér, vagy ingyenes konzultációra tart igényt, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Bajor Tamás ügyvezetővel a 371-0099 telefonszámon, vagy a
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.